Rychlá a chutná kuřecí polévka

Někteří z nás si bez polévky nedokáží představit pořádný oběd. Někteří tvrdí že polévka přípraví žaludek na hlavní jídlo a někteří tvrdí že polévka akorát ředí žaludeční šťávy a trávení jídla pak není to pravé ořechové. Nechme nyní stranou všechny teorie a pojďme ochutnat výtečný kuřecí vývar se zeleninou.


Kuřecí maso je vynikající díky dobrému rozložení a zastoupení (poměru) aminokyselin – aminokyselinové spektrum. Dále je vhodné díky nízkému obsahu tuku a pro ty z vás kteří moc maso nemusíte je tohle celkem chutná alternativa jak alespoň trošku masa do těla dopravit.

Porce

4-6 porcí (záleží jak máte velký talíř :)

Doba přípravy

Zhruba 60 minut se vším všudy

Ingredience

Co potřebujete za nástroje?

Příprava

Tipy

Servírování

Polévku umí asi servírovat každý tak snad jen přidám tip: polévku můžeme ozdobit nějakou čerstvou zeleninou – například kousky petržele.

Přeji dobrou chuť!



Vydáno dne 5.10.05 - publikoval: Miloslav Lujka

Přidat si článek Rychlá a chutná kuřecí polévka do záložek: post this at del.icio.uspost this at Diggpost this at Google Bookmarks

Komentář

  1. pozor na tu sůl v kombinaci s podravkou, je to dost slané i bez té soli, asi bych nedala dvě polévkové lžíce

    — hel · 21.09.11 · #


Jaký je opak dne?

Fitness menu