Roštěná

Nebudeme se bavit o dívkách – roštěnkách – ale o super masíčku které se rozplývá na jazyku. Roštěnou potěšíte snad každého chlapa který má jednoduše hlad po cvičení. Každá žena asi ví co je roštěná za druh masa – pro neznalé dodávám pravá roštěná se připravuje z hovězího.


Roštěná je hovězí maso – jenže postupem času si každý zvykl říkat: “dejte mi 1kg roštené nebo roštěnky” a přídavek hovězí tak mizí z povědomí. Pro nás je velmi důležité že se jedná právě o hovězí maso díky jeho aminokyselinovému spektru – zastoupení jednotlivých aminokyselin.

Díky nim je totiž maso zdrojem vysoce kvalitního proteinu.

Porce

Doba přípravy

2,5 hodiny pokud chcete aby se maso na talíři skutečně rozpadalo

Ingredience

Co potřebujete za nástroje?

Příprava na pánvi

Příprava v mezičase co se maso dusí

Tipy

Servírování

Servírujeme s bramborami nebo dušenou rýží. Pro estéty: ozdobit můžeme pažitkou.

Přeji dobrou chuť!



Vydáno dne 23.11.05 - publikoval: Miloslav Lujka

Přidat si článek Roštěná do záložek: post this at del.icio.uspost this at Diggpost this at Google Bookmarks

Komentář

  1. česnek je v ingrediencích, ale nikde se nepíše o česneku… ve které fázi se přidává?

    bardotka · 16.01.16 · #


Jaký je opak dne?

Fitness menu