Dělená strava - TOP TV

Talíř s jídlem

Od 13.2.2006 – 19.2.2006 běží v televizi TOP TV magazín Lucky Koňaříkové – Top Styl. Tento týden běží díl ve kterém naleznete příspěvek o dělené stravě u kterého jsme byli hosté. Přinášíme recept který Miles připravoval v průběhu natáčení.


Dělená strava není jen o hubnutí – je to o způsobu úpravy pokrmů se zaměření na oddělení proteinové složky od sacharidové. Tedy jednodušeji řečeno maso od přílohy.

V tomto díle o Dělené stravě jsme v magazínu Lucky Koňaříkové vařili recept na přípavu hlavního proteinového jídla. Mozarella je v receptu jako alternativa – pokud hubnete vynechejte olivky a mozarrelu a eidam nahraďte co nejméně tučným.

Ingredience – 2 porce

Barevný salát

Tuňák

Postup

Nejprve připravíme barevný salát.

Následuje příprava kuřecího

Na talíř rozděláme doprostřed tuňáka zboku nebo zvrchu do něj zapícháme orestované plátky kuřecího. Dále talíř zaplníme připraveným barevným salátem a dozdobíme plátky rajčat zakapané olivovým olejem proložené mozzarelou. Prázdné místa okolo tuňáka můžeme zaplnit olivami.

Servírování

Servírujeme ideálně na bílý talíř tak aby barva podkladu nerušila barvy salátu a tuňáku. Salát příjemně osvěží, zasytí, je velmi dobře stravitelný a navíc tuňák obsahuje velmi kvalitní bílkovinu takže je také ideální pro cvičící jedince.

Dobrou chuť



Vydáno dne 13.03.06 - publikoval: Miloslav Lujka

Přidat si článek Dělená strava - TOP TV do záložek: post this at del.icio.uspost this at Diggpost this at Google Bookmarks

Komentář


Jaký je opak dne?

Fitness menu